Vaahtopäät Purjehdusleirillä

Vaahtopäät Purjehdusleirillä – Vilskettä Vesillä 1 -kirja

Ensimmäinen Vilskettä Vesillä -kirjasarjan kirja on Vaahtopäät Purjehdusleirillä. Ainutlaatuinen, hauskalla tarinalla ja kuvituksella optimistijollapurjehdusta ja leirielämää esittelevä kirja on kohdennettu alakouluikäisille (7-12 vuotiaille) maakravuille ja vesipedoille. Kirja on saatavilla suomen- ja ruotsinkielisenä.

Osta kirja tästä linkistä

Kirja soveltuu lukukirjaksi veneisiin ja kotiin, sekä opettavaksi kirjaksi kouluun ja purjehduskurssille.

VAAHTOPÄÄT INNOSTAA LAPSET VESILLE
Vaahtopäät Purjehdusleirillä opettaa mieleenpainuvalla tavalla hauskalla ja todenmukaisella tarinalla purjehduksen perusteet.
Kirja hälventää lajin harrastamiseen kohdistuvia ennakkoluuloja ja innostaa vesille.

Hauskassa VAAHTOPÄÄT Purjehdusleirillä -kirjassa kuusi alakouluikäistä lasta tutustuu toisiinsa purjehdusleirillä. He opettelevat yhdessä leirielämää ja jollapurjehduksen alkeita. Leirillä he oppivat huolehtimaan itsestään, huomioimaan toisiaan ja käsittelemään omia tunteitaan turvallisten ohjaajien Sisun ja Mariannen kanssa. Tarina kuvataan lasten silmin. 

Vaahtopäät Purjehdusleirillä on uusi, hauska lastenkirja monipuolisesta purjehdusleiristä. Kirjan innostava tarina kuudesta Vaahtopäästä opettaa lapsille purjehduksen alkeet kuin vahingossa. Se houkuttelee maakravut vesille ja auttaa jollapurjehtijoita kertaamaan lajin perusteita.